Oosten zonder midden

Hoi iedereen,

Misschien vraag je je af hoe het nu met ons is. Dat is natuurlijk erg attent. En als dat niet zo is, even goede vrienden. 😉 In dit bericht praten wij je bij.

Op dit moment logeren wij in Rijssen bij de ouders van Joanne. Daarvoor zijn we bij de ouders van Dido in Colijnsplaat geweest. Vanavond gaan we logeren bij onze (schoon)broer en schoonzus in Rijssen. Dat wordt erg gezellig. Rond Koninginnedag zijn we als het goed is in Nijmegen.

We hebben ontzettend veel leuke aanbiedingen gekregen van familie, vrienden en bekenden voor tijdelijk onderdak in Nederland. We hebben zelfs complete huizen aangeboden gekregen. Het moet niet veel gekker worden. 🙂 Wij waarderen dit enorm. Totdat we weer op pad gaan, komen wij onze tijd goed door op verschillende adressen.

Ja, je leest het goed. Wij gaan weer op pad. Wanneer is niet helemaal duidelijk, maar het zal ergens in mei zijn. Dido begint op 11 juli weer bij de gemeente Beuningen. Een aantal collega’s kijken al uit naar zijn thee. Daarnaast hebben wij onze woning tot 25 juni onderverhuurd. Het is leuker om nog te reizen dan tot 25 juni thuisloos in Nederland te zijn.

Dido is inmiddels bijna weer de oude. Hij is gestopt met het slikken van kalmeringstabletten tegen de bijwerkingen van de Lariam en heeft geen klachten meer. De Lariam is dus uit zijn lijf. Zijn diabetes is bijna weer onder controle. Nog een paar daagjes goed aandacht geven.

We hebben nu het plan om richting Berlijn, Dresden, Krakow en misschien de Baltische Staten te gaan. Geen midden, maar ‘gewoon’ het Oosten.

Vrolijk Pasen en geniet van het heerlijke weer.

Groeten,

Joanne & Dido

P.S. Reistips voor het Oosten zijn weer welkom.

2 Reacties to “Oosten zonder midden”

  1. Mariëlla Says:

    Hoi Joanne,
    Goed te horen dat het weer goed gaat. Groot gelijk dat jullie de tijd weer lekker reizend door gaan brengen. En ‘gewoon het Oosten’ is ook prachtig en indrukwekkend.
    Geniet ervan!

  2. Ineke Says:

    Fijn dat het met Dido wat beter gaat. Groot gelijk om toch weer op pad te gaan, beter dan de strijk voor schoonmama weg te werken toch?
    Veel plezier met de voorbereiding van jullie volgende reis!

Plaats een reactie