Orsay

Hoi iedereen,

Sinds een week is Dido weer helemaal in orde. voor zover dat mogelijk is. 😉 Dit betekent dat wij weer concrete plannen hebben om te gaan reizen. De bedoeling is dat wij a.s. vrijdag (de 13de) richting de ‘Orsay-landen’ vertrekken. Nu vraag je je natuurlijk af, wat betekent nou weer ‘Orsay-landen’? Nou dat zullen we je uitleggen. 🙂 De Orsay is voor Joanne en haar vriendinnen, Dagmar, Saskia en Angela, niet het museum in Parijs, maar hun favoriete kledingwinkelketen in Oost Europa. Via deze link kun je zien in welke landen de Orsay gevestigd is. Deze winkel is helaas alleen voor vrouwenkleding, dus Dido heeft er weinig aan.

De eerste stop zal Berlijn zijn. Vervolgens reizen we via Leipzig, Dresden en Praag naar het grensgebied tussen Polen, Tsjechië en Slowakije. Het idee is om flink wat natuur mee te pakken. Tips en adviezen van jullie zijn natuurlijk weer van harte welkom. Als de tijd het toelaat (we hebben 6/7 weken), willen we eindigen in de Baltische staten: Estland, Letland en Litouwen. Op onderstaand kaartje kun je alles zien.

In plaats van het vliegtuig, de bus en de trein reizen wij dit keer met onze auto. Een stukje comfort dat waarschijnlijk handig is om iets makkelijker de  natuur te bezoeken.

Je kunt binnenkort weer de gebruikelijke verhalen en foto’s op deze blog verwachten. Alvast veel plezier met lezen en kijken. 🙂

Groeten,

Joanne & Dido

P.S. Misschien moeten we de ondertitel van de blog ‘van Turkije naar Tanzania’ maar aanpassen… 🙂

3 Reacties to “Orsay”

  1. Chris (kt) Says:

    Heey wat tof dat jullie er weer op uit gaan!
    Mijn aanrader is: het Tatra gebergte in Polen, erg mooi!
    Ik kijk al uit naar jullie verhalen. Enjoy!!

  2. Anja Says:

    en sinds wanneer hoor ik niet meer bij de Orsay vriendinnen? Heel veel plezier in het oostblok!!

  3. Marloes Says:

    Volgens mij heb ik mijn eerste Orsay-experience gehad in Dusseldorf, toen we naar Depeche Mode gingen…. (toch Dido?). Heel veel plezier de komende 6/7 weken! Geniet ervan!

Plaats een reactie